Tujor  

Bladen på Thuja Emerald är en stark, grön färg och är en ljus, glänsande grön. Nålarna pådetta träd är vassa och taggiga. Oljan från bladen av tujone är en stark doft. Bladverket är mycket tätt och därför idealiskt för plantering i en häck eller växtexemplar.

Tujor är ett kompakt och robust träd som växer i trädgårdar både stora och små. Denna tujaväxt är mycket lättskött, torktålig och sjukdomsfri, så perfekt för en stads- eller förortsträdgård. Det är också en lättskött perenn som trivs i en mängd olika jordtyper. Att trimma Tujor är enkelt.

The Tree of Life Emerald: En mångsidig växt

The Emerald Tree of Life är en populär växt. Namnet är inte särskilt överraskande: grenarna med sina karakteristiska långsträckta löv (ibland kallade nålar) har en smaragdgrön färg. En färg som inte försvinner på vintern: som sparar på löven på vintern.

Livets smaragdträd används på olika sätt: som en häck, men också som en solitär växt som sedan beskärs till en specifik form. Eftersom växten inte tappar löv garanteras integriteten för dig och din trädgård. Trots det förblir barrträd och därmed också livets träd en bättre skiljevägg för bakgården än framträdgården. Plantorna växer trots allt ganska snabbt och är svåra att hålla nere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *